Χειρουργική Παχέος Εντέρου και Ορθού

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το τμήμα Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού αντιμετωπίζει με τον πλέον σύγχρονο κι αποτελεσματικό τρόπο όλες τις παθήσεις του εντέρου – ορθού, όπως ο καρκίνος, η εκκολπωματική νόσος, τα περιεδρικά συρίγγια, οι αιμορροΐδες, η δυσκοιλιότητα, η πρόπτωση ορθού, η κύστη κόκκυγα και πολλές άλλες.

Στελεχώνεται από έμπειρους χειρουργούς εξειδικευμένους στις πλέον σύγχρονες χειρουργικές κι επεμβατικές πράξεις, ενώ υποστηρίζεται από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το τμήμα Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού υποστηρίζει μία ευρύτατη γκάμα επεμβάσεων για την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του παχέος εντέρου και του ορθού, όπως:

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το τμήμα Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού διαθέτει ιατρούς με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση και του πλέον σύνθετου προβλήματος.

Ο εξοπλισμός του είναι σύγχρονος και πλήρης για κάθε είδους πάθηση του παχέος εντέρου και του ορθού.

Ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί χωρίς ταλαιπωρία, στο σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων που απαιτούνται για τη διάγνωση και θεραπεία του προβλήματός του.

Η παρακολούθηση των ασθενών με καρκίνο παχέος εντέρου γίνεται σε συνεργασία με Ογκολογικό Κέντρο και επιλέγονται οι πλέον σύγχρονες θεραπευτικές δυνατότητες. Η μονάδα συνεργάζεται στενά με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων όπως γαστρεντερολόγους, ογκολόγους, παθολογοανατόμους, αναισθησιολόγους, ακτινολόγους, ακτινοθεραπευτές, ουρολόγους και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στόχος είναι η εξασφάλιση της πληρέστερης αντιμετώπισης των ασθενών με ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας, με διαρκή βελτίωση και παρακολούθηση της ταχείας εξέλιξης της τεχνολογίας και των διεθνών εγχειρητικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ