Στερεοτακτικός Μαστογράφος

Ο νέος υπερσύγχρονος μαστογράφος  SELENIA DIMENSIONS 3D του κορυφαίου οίκου HOLOGIC προσφέρει επιλογή στερεοτακτικής βιοψίας και τοποθέτησης άγκιστρων –Hook καθοδηγούμενη με την μέθοδο της τομοσύνθεσης.

Έτσι,  στα «ύποπτα» ευρήματα μπορεί να γίνει  αναίμακτη βιοψία χωρίς η ασθενής να χρειαστεί αναισθησία, χειρουργείο και νοσηλεία. Τα αποτελέσματα λαμβάνονται μέσα με λίγες ώρες, ελαχιστοποιώντας την αγωνία του χρόνου αναμονής. 

Ο νέος μαστογράφος έχει εργονομικό σχεδιασμό, παρέχει  άνεση και ευκολία στην τοποθέτηση του ασθενούς, χαμηλή ακτινοβολία και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες για προηγμένες κλινικές εφαρμογές.  

Συγκεκριμένα, ο μαστογράφος  SELENIA DIMENSIONS προσφέρει τη μοναδική τεχνολογία 3D τομοσύνθεσης μαστού που ανιχνεύει 20%-65% περισσότερους διηθητικούς καρκίνους του μαστού σε σύγκριση με τα  συστήματα 2D. Έχει εγκριθεί από την FDA για γυναίκες με πυκνό στήθος και αποδεδειγμένα μειώνει τις επανακλήσεις των ασθενών έως και 40%.  

Περισσότερες από  200 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες έδειξαν  ότι με τη χρήση του Ψηφιακού Μαστογράφου SELENIA DIMENSIONS 3D εξασφαλίζεται :

  • 20-65% αύξηση στην ανίχνευση των διηθητικών καρκίνων
  • 15% μείωση σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα

 Με την μοναδική τεχνολογία  C–View ΤΜ (Synthesized 2D Mamography) παράγονται 2D εικόνες  που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης Τομοσύνθεσης  3D MAMMOGRAPHY™ χωρίς να απαιτούνται οι 2D εκθέσεις. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Τον ταχύτερο δυνατό συνολικό χρόνο εξέτασης τομοσύνθεσης, λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.
  • Μικρότερο χρόνο συμπίεσης ώστε να βελτιωθεί η άνεση της ασθενούς και μειώνοντας τον κίνδυνο της κίνησης που οδηγεί σε artifacts.
  • Κλινικά ανώτερη εξέταση με δόση ακτινοβολίας συγκρίσιμη με τη συμβατική 2D.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και να προγραμματίζουν το ραντεβού τους καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ιατρικό  Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης:
τηλ. 2310 400461, 2310 400462