Μόνιμη λύση για τον έλεγχο της Ουροδόχου Κύστης

Πού οφείλεται η ακράτεια ούρων στους άνδρες;

Η ακράτεια ούρων οφείλεται συνήθως σε βλάβη του σφιγκτήρα (ένας κυκλικός μυς που ελέγχει την ροή των ούρων από την ουροδόχο κύστη) που μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες, με συχνότερη, τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης του προστάτη. Ο σφιγκτήρας που έχει υποστεί βλάβη δεν μπορεί να πιέζει και να διατηρεί την ουρήθρα κλειστή, με αποτέλεσμα την ακούσια απώλεια των ούρων.

Ήπια Ακράτεια Ούρων

Ταινία Στήριξης Ουρήθρας AdVance

Πώς λειτουργεί;

Είναι μια πρωτοποριακή, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για άνδρες που υποφέρουν από ήπια ακράτεια ούρων από προσπάθεια. Η ταινία Advance υποστηρίζει την ουρήθρα αποκαθιστώντας τον φυσικό έλεγχο της ουροδόχου κύστης.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση της ταινίας;

Η τοποθέτηση της ταινίας στήριξης ουρήθρας AdVance είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που συνήθως διαρκεί περίπου 45 λεπτά και απαιτεί νοσηλεία μιας ημέρας. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι εγκρατείς αμέσως μετά την επέμβαση και μπορούν να επανέλθουν στις φυσιολογικές, μη επίμονες δραστηριότητες λίγο αργότερα.

Τεχνητός Σφιγκτήρας AMS 800

Ο Τεχνητός Σφιγκτήρας AMS 800 αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και δοκιμασμένη λύση σε ασθενείς με μέτρια έως σοβαρή ακράτεια ούρων μετά από επέμβαση αφαίρεσης του προστάτη.

Η μικροσκοπική αυτή συσκευή είναι αποτέλεσμα προηγμένης ιατρικής και μηχανικής έρευνας και μιμείται τέλεια την λειτουργία του φυσιολογικού σφιγκτήρα σε έναν υγιή άνδρα.

Ο τεχνητός σφιγκτήρας AMS 800 σας επιτρέπει να ελέγχετε την ούρησή σας πιέζοντας και απελευθερώνοντας μια μικρή αντλία που τοποθετείται στο όσχεο.

Τα τελευταία 35 χρόνια περισσότεροι από 100.000 άνδρες σε όλο τον κόσμο έχουν υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης τεχνητού σφιγκτήρα για έλεγχο της ούρησης.

Πώς γίνεται η τοποθέτηση του τεχνητού σφιγκτήρα;

Ο τεχνητός σφιγκτήρας AMS 800 τοποθετείται εξ ολοκλήρου μέσα στο σώμα κατά την διάρκεια μιας επέμβασης μέσα στο σώμα κατά την διάρκεια μιας επέμβασης που συνήθως διαρκεί μια ώρα και απαιτεί νοσηλεία μιας ημέρας. Ο γιατρός ενεργοποιεί τον τεχνητό σφιγκτήρα τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση.