Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου

Το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου ιδρύθηκε το 1991, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες, για υψηλού επιπέδου παροχής ιατρικών υπηρεσιών, των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησε, το 2002, στην προσθήκη νέας πτέρυγας και τη δημιουργία νέων διαγνωστικών τμημάτων που υποστηρίζονται από υπερσύγχρονα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας και στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό.

Σήμερα, σε περισσότερα από 4.500 τ.μ., το Ιατρικό Π. Φαλήρου, καλύπτει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τις ανάγκες για πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων, θέτοντας στη διάθεσή τους έμπειρους, κορυφαίους στον τομέα τους ιατρούς, εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας γενιάς ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Το Ιατρικό Π. Φαλήρου διαθέτει 84 νοσηλευτικές κλίνες και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 8 κλινών, η οποία το 2005 πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της κατά ISO 9001:2000.

Τα Εξωτερικά Ιατρεία είναι στελεχωμένα με ειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και καλύπτουν όλα τα προγραμματισμένα και τα επείγοντα περιστατικά. Kαταξιωμένοι ιατροί, συνεργάζονται με την Κλινική, από τους οποίους οι περισσότεροι δραστηριοποιούνται στα Νότια Προάστια.

Παράλληλα, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, διαθέτει αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, σύγχρονους υπερηχοτομογράφους και γενικά ιατρικό εξοπλισμό υψηλής βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Διαθέτοντας λειτουργικές κτιριακές εγκαταστάσεις, ιατρικό εξοπλισμό αιχμής και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου αποτελεί ένα Πρότυπο Κέντρο ιατρικής περίθαλψης το οποίο διακρίνεται για την υψηλότατη ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχει, την αξιοπιστία του και την υποδειγματική εξυπηρέτηση των ασθενών που το επισκέπτονται.

Το οργανωμένο Τμήμα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, το οποίο στελεχώνεται από όλες τις ειδικότητες, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και τα πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα καθ΄ όλο το 24ωρο.