ΩΡΛ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα προσφέρει όλες τις διαγνωστικές, θεραπευτικές και χειρουργικές υπηρεσίες για οποιαδήποτε περίπτωση και πάθηση.

Στο Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα πραγματοποιείται έλεγχος ακοής σε όλες τις ηλικίες, έρευνα του ιλίγγου, ενδοσκοπήσεις στη μύτη και το λάρυγγα, επεμβατικές ενδοσκοπήσεις και γενικά όλες οι σύγχρονες εξετάσεις στην ειδικότητα.

Όταν η συντηρητική θεραπεία δεν μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή ή δεν ενδείκνυται, οι ιατροί του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος παρέχουν υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες. Εκτός από τις συνήθεις επεμβάσεις στην ειδικότητα, καλύπτονται εξειδικευμένες επεμβάσεις στη μύτη, το αυτί, το φάρυγγα, το λάρυγγα, τους σιελογόνουςαδένες και τον τράχηλο.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το ΩτορινολαρυγγολογικόΤμήμα διαθέτει εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό και μόνιμους, συνεργάτες ιατρούς εξασφαλίζοντας διάγνωση ακριβείας, παθολογική και χειρουργική αντιμετώπιση, εφόσον απαιτείται.

Ειδικότερα, εκτελούνται οι παρακάτω επεμβάσεις:

  • Στοματοφαρυγγικής κοιλότητας (αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή, φαρυγγο – υπερωιοπλαστική),
  • Ρινός (πλαστική αποκατάσταση σκολίωσης ρινικού διαφράγματος, κογχοτομή – καυτηρίαση κάτω ρινικών κογχών με χρήση τελευταίας γενιάς ραδιοσυχνοτήτων, αφαίρεση πολυπόδων),
  • Αισθητικές επεμβάσεις αποκαταστάσεως (ρινοπλαστική, ωτοπλαστική),
  • Λάρυγγος (μικρολαρυγγοσκόπηση, αφαίρεση πολυπόδων φωνητικών χορδών),
  • Ωτός (τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, μυριγγοτομή, τυμπανοπλαστική, αναβολεκτομή),
  • Παραρρινίων (ανάτρησηιγμορίων),
  • Ενδοσκοπικές Χειρουργικές Επεμβάσεις Ρινός και Λάρυγγος.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ωτορινολαρυγγολογικού τμήματος διαθέτει υψηλό επίπεδοι εξειδίκευσης και μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση ευρέος φάσματος παθήσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στο Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα πραγματοποιείται έλεγχος ακοής σε όλες τις ηλικίες, έρευνα του ιλίγγου, ενδοσκοπήσεις στη μύτη και το λάρυγγα, επεμβατικές ενδοσκοπήσεις και γενικά όλες τις σύγχρονες εξετάσεις στην ειδικότητα.

Όταν η συντηρητική θεραπεία δε μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή ή δεν ενδείκνυται, οι γιατροί του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος παρέχουν υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Άνδρας Γυναίκα

Ανοσμία: Τι προκαλεί την απώλεια όσφρησης;

Covid-19 testing
Προπληρωμή