Προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος κορωνοϊού

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα διεξαγωγής διαγνωστικού ελέγχου για τον ιό SARS-COV2, μέσω της CE-IVD πιστοποιημένης τεχνικής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες.

,

Παράλληλα, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της πρόληψης, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, προσφέρει, τη δυνατότητα ανίχνευσης αντισωμάτων IgM, IgG και ολικών αντισωμάτων, για τον ιό SARS-COV2.

Για τη διενέργεια μοριακής Ανίχνευσης του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2) ο Όμιλός μας συνεργάζεται με το Διαγνωστικό Κέντρο Γενότυπος ΑΙΕ, το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα που έλαβε διαπίστευση από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη Μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2).

  • Ανίχνευση αντισωμάτων IgM & IgG SARS COV2 – 25€/έκαστο
    Ανίχνευση Ολικών αντισωμάτων SARS COV2 – 40€
,

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διενεργεί test ανίχνευσης του Κορονοϊού (SARS-CoV-2) με τρόπο γρήγορο, προσιτό και αξιόπιστο, με το σύστημα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου PANBIO™ COVID-19 Ag, της εταιρείας Abbott Hellas Α.Ε

Η διενέργεια ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου πραγματοποιείται με τη μέθοδο Ανοσοχρωματογραφίας Abbott/Panbio Covid 19 Ag (Rapid test.) Η χρήση της μεθόδου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού συνιστάται ως συμπληρωματική μέθοδος με τη μοριακή μέθοδο rt-PCR, ώστε να αυξήσει την πιθανότητα ορθής διάγνωσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού (διαγνωστικός έλεγχος Covid-19), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 15:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

ή να κλείσουν ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Επιλέξτε Κλινική*: