Χρυσός Πρωταγωνιστής της Δεκαετίας 2010-2020 ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στις Ιατρικές Υπηρεσίες

 

Αθήνα 27 Ιουλίου 2021 - Χρυσός Πρωταγωνιστής για την Δεκαετία 2010-2020 αναδείχθηκε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στον κλάδο των Ιατρικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο των Βραβείων-Θεσμός «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία για 6η φορά η «Direction Business Network».

Ο Όμιλος Ιατρικού κατέκτησε την κορυφαία αυτή διάκριση μέσα από την αδιάβλητη και πάγια διαδικασία που ακολουθεί η επιτροπή αξιολόγησης της Direction, συνυπολογίζοντας αθροιστικά-συνολικά τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων για την χρονική-οικονομική περίοδο από το 2010 έως 2019.

Σε μία κρίσιμη δεκαετία όπου η χώρα αντιμετώπισε αλλεπάλληλες και βαρύτατες κρίσεις ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών εδραίωσε την ηγετική του θέση στην Ελληνική υγεία, επενδύοντας διαρκώς -κόντρα στο αντίξοο περιβάλλον- σε ιατρικές τεχνολογίες αιχμής, σε καινοτόμες μεθόδους, σε κορυφαίο ιατρικό προσωπικό και τεχνογνωσία, πετυχαίνοντας σημαντικό «brain gain». Αξίζει να σημειωθεί πως την δεκαετία 2010-2020, ο Όμιλος ολοκλήρωσε επενδύσεις πλέον των 87 εκ. ευρώ, αύξησε τις θέσεις εργασίας, και κατέκτησε μία σειρά από σημαντικές νέες πρωτιές, με αιχμή την καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, και τη μεγάλη προσφορά στον Έλληνα ασθενή και την ελληνική κοινωνία.

Πέραν από το βραβείο του Χρυσού Πρωταγωνιστή της δεκαετίας, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ήταν και ο μοναδικός ιατρικός όμιλος / πάροχος υγείας που έλαβε το «Solidarity Excellence Award», «για την προσήλωσή του στην αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της πανδημίας Covid-19», καθώς ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοστάτησε στην εθνική προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας, δίνοντας το παράδειγμα της εταιρικής ευθύνης και της προσφοράς από την πρώτη στιγμή.

Το βραβείο του Χρυσού Πρωταγωνιστή, καθώς και το Solidarity Excellence Award για τη δεκαετία 2010-2020 παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Το ότι καταφέραμε να παραμείνουμε πρωταγωνιστές του κλάδου υγείας για μια ακόμα δεκαετία και δη σε μία εξαιρετικά δύσκολη δεκαετία για την χώρα, φανερώνει συνέχεια, συνέπεια, στρατηγική, όραμα και προσήλωση της εταιρίας στους στόχους και την αποστολή της. Φανερώνει όμως και την ανταπόδοση, ανταπόκριση, αναγνώριση και αγάπη της ελληνικής κοινωνίας. Ως ο μόνος πλέον ελληνικός πόλος στο χώρο της υγείας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας στο πλευρό του Έλληνα ασθενή και στην υπηρεσία της ελληνικής υγείας και παραμένοντας «πάντα ένα βήμα μπροστά» στην επιστήμη, την οικονομία και την κοινωνία».­

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια της βράβευσης

 

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Χρυσός Πρωταγωνιστής για την Δεκαετία 2010-2020 στον κλάδο των Ιατρικών Υπηρεσιών & «Solidarity Excellence Award»

 

 

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager, Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
Τηλ.:210 6287236, E-mail: s.karagiannis@iatriko.gr
Weber Shandwick, Ιωάννης Κεϊμαλής, T: +30 210 8171277, E: john.keimalis@webershandwick.gr