Ενδοκρινολογικό & Ενδοκρινική Ογκολογία

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας παρέχει άκρως εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες σε εξωτερικούς και νοσηλευόμενους ασθενείς. Διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο, ειδικευμένο και συνεργάσιμο προσωπικό, το οποίο εξυπηρετεί το κοινό αντιμετωπίζοντας οποιοδήποτε ενδοκρινολογικό πρόβλημα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Ενδοκρινολογικό τμήμα λειτουργεί εξωτερικό ιατρείο σε καθημερινή βάση για την αντιμετώπιση ενδοκρινολογικών προβλημάτων και καλύπτει πλήρως την αντιμετώπιση όλου του φάσματος ενδοκρινολογικών παθήσεων και συναφών προβλημάτων, όπως:

Διάγνωση και θεραπεία παθήσεων θυρεοειδούς:

α) υπο- υπερθυρεοειδισμός

β) όζος θυρεοειδούς

γ) παρακέντηση όζου

δ) καρκίνος θυρεοειδούς

  • Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών υπόφυσης
  • Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών επινεφριδίων
  • Διάγνωση και θεραπεία διαταραχών μεταβολισμού
  • Διάγνωση και θεραπεία  οστεοπόρωσης

Ειδικές υπηρεσίες:

  • Αντιμετώπιση ενδοκρινοπαθειών που οφείλονται σε θεραπείες κακόηθων νοσημάτων
  • Αντιμετώπιση και θεραπεία Σακχαρώδη Διαβήτη κύησης.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας:

Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινολογικής Ογκολογίας συνεργάζεται με εξειδικευμένους  Χειρουργούς Ενδοκρινών Αδένων και Παθολογοανατόμων, Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, Βιοχημικό/Ορμονολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικό και Τμήμα  μέτρησης Οστικής Πυκνότητας για την παροχή ολοκληρωμένων και άριστων υπηρεσιών σε ασθενείς με ενδοκρινολογικές παθήσεις.

Δείτε:

Το Ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 9:00-14:00 στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και δέχεται ασθενείς μετά από ραντεβού στη Γραμματεία του Τμήματος, στα τηλέφωνα 2310 400464 & 463. 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το Ιατρείο Ενδοκρινολογίας και Ενδοκρινικής Ογκολογίας παρέχει άκρως εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες, μοναδικές στον ιδιωτικό τομέα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα από εξέχοντες και με μεγάλη εμπειρία ενδοκρινολόγους.

Η επιστημονική προσέγγιση από ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και συμβάλλει στην ολιστική αντιμετώπιση όλων των περιστατικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ