Θεραπεία Αιμορροϊδών με TRILOGY

Επανάσταση στη θεραπεία στις αιμορροΐδες δημιουργεί η εξέλιξη της τεχνολογίας με το νέο ασύρματο μηχάνημα υπερήχων Trilogy!

Η νέα γενιά Trilogy συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου με τους υπερήχους με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας και ουσιαστικά αποτελεί την τρίτη και πιο εξελιγμένη γενιά των υπερήχων.

Η μέθοδος Trilogy θεραπεύει τα τρία κύρια συμπτώματα της νόσου των αιμορροΐδων. Αιμορραγία, κνησμός, πόνος.

Επίσης, η μέθοδος υπερήχων Trilogy αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων έξω από τον πρωκτό και ελαχιστοποιεί τον πόνο. Ακόμη δεν προκαλεί εκτομή η ακρωτηριασμό των ιστών, αλλά ούτε και πληγή.

Οι ασθενείς έχουν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δίνει τη δυνατότητα η αφαίρεση να γίνει και με τοπική αναισθησία, όπου αυτό είναι εφικτό.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, μετά την εμφάνιση των ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων πάνω από 200.000 ασθενείς έχουν αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα στις αιμορροΐδες παγκοσμίως.

Λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο αριθμό χειρουργικών μεθόδων θεραπείας της νόσου, είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ο παράγοντας ασφάλεια αφού δεν έχει καταγραφεί ποτέ ούτε μία σοβαρή επιπλοκή μετά τη χειρουργική αποκατάσταση της αιμορροϊδοπάθειας με τη χρήση υπερήχων Trilogy!

Μετά τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα ασύρματο μηχάνημα υπερήχων Trilogy έχει εγκατασταθεί στη Χειρουργική Κλινική στο Ιατρικό του Περιστερίου, του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.