Έλεγχος καρκίνου του πνεύμονα

Το 90% των θανάτων από καρκίνο του πνεύμονα και το 40% των θανάτων από καρκίνο γενικότερα οφείλεται στο κάπνισμα.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει προληπτικό έλεγχο καπνιστών για καρκίνο του πνεύμονα.

Στον έλεγχο για καρκίνο του πνεύμονα, οι άνθρωποι με υψηλή επικινδυνότητα ελέγχονται με Αξονική Τομογραφία Θώρακα χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, χωρίς σκιαγραφικό.

Η μέθοδος αυτή απεικονίζει με λεπτομέρεια τους πνεύμονες ενώ έχει 90% λιγότερη ακτινοβολία σε σχέση με τη συμβατική αξονική τομογραφία θώρακα.

Η διάγνωση γίνεται με Σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης δίνοντας αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας και ποιότητας εικόνας.

Ο πρώιμος έλεγχος με Αξονική Τομογραφία χαμηλής δόσης ακτινοβολίας (Low Dose CT) αποτελεί ισχυρό όπλο διάγνωσης της ασθένειας, όταν ακόμα είναι αντιμετωπίσιμη και συχνά ιάσιμη.

Συστήνεται ετήσιος έλεγχος του πληθυσμού υψηλού κινδύνου*, με Αξονική Τομογραφία χαμηλής δόσης ακτινοβολίας, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του National Comprehensive Cancer Network (NCCN).

* Η σύσταση αφορά ανθρώπους άνω των 50 ετών, οι οποίοι είναι ενεργοί καπνιστές ή έχουν διακόψει το κάπνισμα για λιγότερο από 15 χρόνια. Το ιστορικό καπνίσματος αυτών θα πρέπει, ενδεικτικά, να είναι πάνω από 1 πακέτο την ημέρα για 30 χρόνια.

 

Αξονική Τομογραφία Θώρακος

100€

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού Αξονική Τομογραφία Θώρακος (Low Dose CT), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 2106862267

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310400212 - 2310400213

ή να κλείσουν ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Επιλέξτε Κλινική*:

H προσφορά έχει λήξει