Ιατρικό Ψυχικού

Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία ακόμα πυκνοκατοικημένη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας, τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες και νοσοκομειακή περίθαλψη, υψηλών προδιαγραφών, όπως αυτή που εγγυάται ο Όμιλος.

Προχωρώντας σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας ιατρικά μηχανήματα αιχμής, επιλέγοντας έμπειρο, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναδιαρθρώνοντας όλο το σύστημα παροχής της νοσοκομειακής φροντίδας, δημιουργήθηκε μία ακόμα πρότυπη νοσοκομειακή μονάδα που εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Οι ιατροί που συνεργάζονται με την Κλινική είναι υψηλού επιστημονικού κύρους, όπως υποδηλώνεται από την μακρά θητεία τους σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και της Ελλάδας, καθώς και από τους ακαδημαϊκούς τίτλους τους. Καλύπτουν όλες τις ειδικότητες, σε 24ωρη ετοιμότητα.

Το Ιατρικό Ψυχικού έχοντας θέσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ως πρωταρχικό σκοπό της λειτουργίας του πιστοποίησε, το 2004, το νευραλγικό τμήμα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  κατά ISO 9001:2000.

Το Ιατρικό Ψυχικού διαθέτει 119 κλίνες, 6 άριστα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 10 κλινών, στελεχωμένη με έμπειρο, εκπαιδευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έτοιμο να υποδεχτεί με ασφάλεια και τα πιο δύσκολα περιστατικά, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα. Ο εργαστηριακός και διαγνωστικός του εξοπλισμός είναι πλήρης, τελευταίας γενιάς, κατάλληλος για την πραγματοποίηση και των πλέον εξειδικευμένων εξετάσεων. Τα άρτια εξοπλισμένα τμήματά εγγυώνται ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη σε ότι αφορά τη διάγνωση και θεραπεία.