Ανόρθωση γλουτών – μηρών

Επειδή η γυναικεία θηλυκότητα στηρίζεται και στις καμπύλες των γλουτών, πολλές γυναίκες επιθυμούν να τονώσουν γλουτούς και μηρούς με χειρουργικές επεμβάσεις, βελτιώνοντας τις σωματικές τους αναλογίες.

Η ανόρθωση των μηρών και η αυξητική των γλουτών, προκύπτει ως αισθητική και λειτουργική ανάγκη μετά τη χαλάρωση του δέρματος στους μηρούς και τους γλουτούς και η οποία οφείλεται συνήθως στην πάροδο της ηλικίας ή στη μεγάλη απώλεια βάρους.

Εφαρμογές

Η αυξητική γλουτών με λίπος μπορεί να γίνει είτε με συλλογή λίπους (λιπογλυπτική) από διάφορες περιοχές του σώματος όπου περισσεύει(κοιλιά, μέσης, « ψωμάκια»), είτε με ενθέματα.

Πιο συχνά χρησιμοποιείται το λίπος του ίδιου του οργανισμού, το οποίο αφού συλλεγεί καθαρίζεται από προσμίξεις αίματος, υγρών ή άλλων ιστών, τα οποία και πρέπει να απομακρυνθούν. Ακολούθως μεταφέρεται μέσα από μικρές τομές στο σημείο των γλουτών που θέλουμε να αυξήσουμε.

Με την τεχνική αυτή αποφεύγονται επιπλοκές, ενώ επιτυγχάνεται η δημιουργία συμμετρίας και αρμονίας στους γλουτούς, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Η επέμβαση της αυξητικής γλουτών και η ανόρθωση μηρών πραγματοποιείται με γενική αναισθησία, απαιτεί νοσηλεία μίας ημέρας και ο μετεγχειρητικός πόνος ελέγχεται με κλασικά αναλγητικά φάρμακα.

Έχει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα, εφόσον παραμένουν ελάχιστα ίχνη από ουλές και συγχρόνως αποφεύγεται η ύπαρξη ξένων σωμάτων (σιλικόνης).

Ο ασθενής για δύο μήνες φοράει ειδικό ελαστικό ένδυμα και μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές ενασχολήσεις μετά από 12 ημέρες.

Covid-19
Προπληρωμή Test