ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό, μετέχει στον εορτασμό της Θεσσαλονίκης, ως Πρωτεύουσας των Νέων στην Ευρώπη και ανταποκρίθηκε με μια μοναδική προσφορά υπηρεσιών υγείας για τους κατόχους της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων» :

Παρέχει απεριόριστες επισκέψεις 24 ώρες το 24ωρο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ ανά επίσκεψη, σε όλους τους κατόχους της  παραπάνω «Κάρτας Νέων». Επίσης, έκπτωση 20% στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και 35% σε διαγνωστικές εξετάσεις κ.α.

Οι παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών των κατόχων της Κάρτας (γονείς, σύζυγο, παιδιά). Επίσης ισχύουν για το Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και  το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων είναι μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους νέους από 13 - 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι, νέοι άνεργοι) και προσφέρει στους κατόχους της, εκπτώσεις στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 38 χώρες στο εξωτερικό.
Η έκδοση της κοστίζει 10 ευρώ και έχει ετήσια διάρκεια. Περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 προσφορές σε όλη την Ευρώπη και σε τομείς όπως: Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Μεταφορές, Βιβλιοπωλεία, Τουριστικές και άλλες υπηρεσίες.

Οι δικαιούχοι της Κάρτας μπορούν να την αποκτήσουν ή να την ανανεώσουν επισκεπτόμενοι το παράρτημα της Γ.Γ.Ν.Γ που στεγάζεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασ. Γεωργίου Α΄1 στο γραφείο 24 Ε ή στις ιστοσελίδες: www.neagenia.gr, www.europeanyouthcard.gr και στα τηλέφωνα: Αθήνα 210 2599444, 210 2599422 και Θεσσαλονίκη : 2310 257131-7

Covid-19
Προπληρωμή Test