ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Αθήνα, 05 Φεβρουαρίου 2014 - Το Παιδιατρικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών εγκαινιάζει το ανανεωμένο πρόγραμμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων, προσφέροντας τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το ραντεβού τους με ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικότητων. Κορυφαίοι ιατροί με διεθνή εμπειρία, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα εξής τμήματα: Αιματολογικό-Ογκολογικό, Ακτινοδιαγνωστικό, Αλλεργιολογικό, Αλλεργιολογικό-Ανοσολογικό, Αναπτυξιακό, Αξονικής & Μαγνητικής Τομογραφίας,  Γαστρεντερολογικό, Δερματολογικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Λοιμωξιολογικό, Μικροβιολογικό/Βιοπαθολογικό, Νευρολογικό, Νευροχειρουργικό, Ορθοπαιδικό, Σπονδυλικής Στήλης, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Παιδικής & Εφηβικής Γυναικολογίας, Παιδοψυχιατρικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Test Ιδρώτα, Χειρουργικό και ΩΡΛ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ακόλουθα Τμήματα λειτουργούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο: Παιδιατρικό Χειρουργικό, Μικροβιολογικό/Βιοπαθολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα.

Οι γονείς μπορούν με ευκολία να κλείνουν ραντεβού, καλώντας στα τηλέφωνα  210 6862397 & 210 6862339. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το νέο πρόγραμμα των εξωτερικών ιατρείων του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Τα σύντομα βιογραφικά των ιατρών είναι διαθέσιμα στo παρακάτω link:  http://iatrikokentro.gr/βιογραφικά-ιατρών

Με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου προγράμματος τακτικών εξωτερικών ιατρείων, η κ. Χρύσα Τζουμάκα-Μπακούλα, Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Διευθύντρια της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, δήλωσε: «Στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών δημιουργήσαμε το πληρέστερο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων, πιστοί στη δέσμευσή μας για την παροχή κορυφαίων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ιατρούς στο αντικείμενο εξειδίκευσής τους, διασφαλίζοντας την άρτια ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σε συνδυασμό με τον  εξοπλισμό αιχμής και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, είμαστε υπερήφανοι καθώς στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους σε κάθε τους βήμα».

Το Παιδιατρικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι η πρώτη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, η οποία λειτουργεί από το 1982 και παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τα παιδιά. Μοναδικό μέλημα των εργαζομένων του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι η σωστή διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στα παιδιά.


Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Μέμμος, Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Τηλ.:210 6862521, E-mail: k.memmos@iatriko.gr