Ο OΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Βράβευση Διευθύνοντα Συμβούλου Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου

Το πρόγραμμα «Υγεία στην Πατρίδα» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών έχει στόχο την εξασφάλιση της υγείας των ομογενών όταν εκείνοι επισκέπτονται την πατρίδα.

16, Νοέμβριου 2016 - Στο πλαίσιο της Διημερίδας για τον Ιατρικό Τουρισμό που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η Oμοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, παρουσίασε στην ομογένεια της Νέας Υόρκης τη νέα πρωτοβουλία του Ομίλου που έχει στόχο την εξασφάλιση της υγείας των μελών της ομογένειας όταν εκείνοι επισκέπτονται την πατρίδα.

Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος «Υγεία στην Πατρίδα», θα διανεμηθεί σε όλα τα μέλη της ομογένειας μία κάρτα η οποία προσφέρει μία σειρά από δωρεάν και εκπτωτικές παροχές στα νοσοκομεία του ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας, έτσι, την άμεση πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες του Ομίλου.

Καλώντας τον πενταψήφιο αριθμό 11155, οι δικαιούχοι θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν ιατρούς των βασικών ειδικοτήτων, να κλείνουν ραντεβού για δωρεάν βασικό ιατρικό check up, να επιλέγουν ανάμεσα σε 65 διαφορετικά check up αυτό της αρεσκείας τους καθώς και να νοσηλεύονται με ειδικά διαμορφωμένο εκπτωτικό τιμολόγιο.

Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος δήλωσε: «Η ομογένεια αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος του ελληνισμού και προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα. Ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του Ομίλου μας στην προσφορά τους στον ελληνισμό, παρέχεται αυτή η κάρτα ώστε όλοι να αισθάνονται ασφαλείς και να έχουν άμεση και προνομιακή πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας όταν επισκέπτονται την πατρίδα τους».

Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (κέντρο) βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ομογένεια από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και τον Πρόεδρο Πέτρο Γαλάτουλα (αριστερά) και το 2ο Αντιπρόεδρο Βασίλειο Γουρνέλο (δεξιά).

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Από αριστερά: Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Κωνσταντίνος Κουσκούσης, Καθηγητής Δερματολογίας-Νομικός, Πρόεδρος Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και Επιστημονικός σύμβουλος ΚΕΔΕ, Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, IVF Specialist, Διευθυντής Κλινικής Γένεσις Αθηνών, Ζήσης Μπουκουβάλας, M.D. Ph.D. Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής & Διευθύνων Σύμβουλος Αναγέννηση, Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος ΙΣΑ, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Νίκος Κουβελάς, Επίκουρος Καθηγητής, Πρόεδρος ADTC, CEO Eurodentica, Πέτρος Γαλάτουλας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Ιωάννης Δατσέρης, MD, PhD, FEBO, CEO OMMA, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Βασίλειος Γουρνέλος, 2ος Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.  Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Ανάμεσα στους ομιλητές της διημερίδας ήταν τρία ζευγάρια που απέκτησαν παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα, μετά πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σε άλλες χώρες.

Η ομογένεια υποδέχθηκε με θέρμη την προσφορά αυτή και μέσω του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ. Πέτρου Γαλάτουλα, ευχαρίστησε θερμά και βράβευσε τον Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του σε αυτήν. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Γαλάτουλας βράβευσε ακόμα και τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, της ΚΕΔΕ και του Τομέα Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ, κ. Γιώργο Πατούλη, για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο.