Κλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: Κέντρο αναφοράς και εκπαίδευσης για την ολική αρθροπλαστική ισχίου με τη μέθοδο ASI.

 

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό έργο της Κλινικής Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Τσαρούχα, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Κλινικής Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών σε ορθοπαιδικούς χειρουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μέθοδο ASI-Anterior Supine Intermuscular για την αρθροπλαστική του ισχίου.

Η Κλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι το μοναδικό κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη για την εκπαίδευση στην τεχνική αυτή. Η επιλογή της Κλινικής των Μεγάλων Αρθρώσεων ήρθε ως αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης από εκπροσώπους της εταιρείας Zimmer Biomet, με βάσει τον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής από τη χειρουργική ομάδα και την επάρκεια των υποδομών του Νοσοκομείου, σε συνάρτηση με το μεγάλο αριθμό επιτυχών επεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει.

Ήδη από το Φεβρουάριο του 2019 μέχρι σήμερα, έχουν φιλοξενηθεί 16 επισκέπτες ορθοπαιδικοί. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα και δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από το επίπεδο των γνώσεων που απέκτησαν.

Covid-19
Προπληρωμή Test