Κέντρο Οδοντικών Εμφυτευμάτων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό


 

Κέντρο Οδοντικών Εμφυτευμάτων, ενταγμένο στο πλαίσιο λειτουργίας της Β΄ Κλινικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού, τίθεται σε λειτουργία υπό την επιστημονική διεύθυνση των Στοματικών και Γναθοπροσωπικών Χειρουργών, Δρ. Ι. Χατζηστεφάνου και Δρ. Π. Ζήκο.

Στο Πρότυπο Κέντρο Οδοντικών Εμφυτευμάτων, με εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, θα τοποθετούνται εμφυτεύματα κορυφαίας ποιότητας, με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.  

 Οι υπηρεσίες στο Πρότυπο Κέντρο Οδοντικών Εμφυτευμάτων περιλαμβάνουν:

  • 3D ανάλυση του οδοντικού φραγμού και του οστού των γνάθων
  • Ακριβή τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων με προηγμένο σύστημα υπολογιστικής τομογραφίας
  • Πρωτοποριακές τεχνικές οστικής ανάπλασης με αυτόλογο οστικό μόσχευμα, αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα.
  • Ψηφιακή αποτύπωση και τοποθέτηση δοντιών από ειδικούς προσθετολόγους και έμπειρους οδοντοτεχνίτες, εξωτερικούς συνεργάτες. Οι οδοντιατρικές πράξεις δε γίνονται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης δοντιών σε μια μέρα “Same Day Teeth”.
  • Δυνατότητα για μέθη ή γενική αναισθησία από ειδικό αναισθησιολόγο.
  • Αντιμετώπιση ασθενών με ειδικά προβλήματα υγείας και ΑΜΕΑ.

Όπως δήλωσε εκ μέρους της Β΄ Κλινικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ο Δρ. Ι. Χατζηστεφάνου, «το Πρότυπο Κέντρο Οδοντικών Εμφυτευμάτων αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα κέντρα εμφυτευμάτων στην Ελλάδα, όπου η χειρουργική εμπειρία συνυπάρχει με την τεχνολογία αιχμής, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα και πρόσβαση σε πάνω από 10 υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική αποτελεί εξειδικευμένο χειρουργικό κλάδο που ασχολείται με την αντιμετώπιση παθήσεων και δυσμορφιών του στόματος, των γνάθων και του προσώπου. 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ