Δελτίο Τύπου: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους των εταιριών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους των εταιριών  της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2023

Από αριστερά: Άννα Παπαδημητρίου, Εκτελεστική Διευθύντρια, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Παύλος Ευθυμίου, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Με την υπογραφή της Σύμβασης στα γραφεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο και τον Πρόεδρο του ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγι Πιστιόλα, επισφραγίστηκε η  συνεργασία των δύο φορέων.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει ένα σύνολο προνομίων που αφορά στους 6.000 εργαζόμενους στις 70 και πλέον αμιγώς ελληνικές, παραγωγικές εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι οποίες διατηρούν την Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στη χώρα. Η εν λόγω συνεργασία αναδεικνύει την ενσυναίσθηση και των δύο φορέων και τη δέσμευσή τους στην προώθηση μιας εταιρικής κουλτούρας που προασπίζει την υγεία των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή ιατρικών υπηρεσιών, διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών πράξεων και νοσηλευτικών υπηρεσιών με ειδική τιμή μέσω δημιουργίας άυλης, ατομικής κάρτας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε: «Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το μοναδικό Ελληνικό Όμιλο Δευτεροβάθμιας Υγείας, παρακολουθούμε στενά την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που θέτει εδώ και 11 χρόνια σε απόλυτη προτεραιότητα την Ελληνικότητα. Μία αξία που υπηρετούμε στον Όμιλό μας επί σαράντα συναπτά έτη. Η τεχνογνωσία, οι τεχνολογίες αιχμής, και η μοναδική ανθρωποκεντρική προσέγγιση που έχουμε αναπτύξει, είναι πλέον στη διάθεση των Μελών και των εργαζομένων της Πρωτοβουλίας με τους πιο προνομιακούς όρους και σημαντικές παροχές. Με την Πρωτοβουλία και τα Μέλη της μας ενώνει η αγάπη για τη χώρα και τους ανθρώπους της».

 

Από αριστερά: Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επεσήμανε: «Για τα Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ οι εργαζόμενοι είναι πολύτιμο κεφάλαιο και για αυτό επενδύουμε στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο σε υπηρεσίες υγείας και τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο για την όλη πρωτοβουλία».