Υπογονιμότητας & Στυτικής Δυσλειτουργίας Ιατρείο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ανδρική υπογονιμότητα και η στυτική δυσλειτουργία αποτελούσαν για χρόνια, ταμπού για τον άνδρα. Σε επιστημονικό επίπεδο πολλά θέματα, που θα βοηθούσαν τη διάγνωση, τελούσαν υπό διερεύνηση ενώ σε φαρμακολογικό επίπεδο οι επιλογές ήταν φτωχές.

Τα τελευταία χρόνια οι ραγδαίες ιατρικές εξελίξεις, οι μοντέρνες χειρουργικές τεχνικές και οι νεότερες φαρμακευτικές θεραπείες, έφεραν μία μικρή επανάσταση στον τομέα αυτό, ενώ, καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την εξειδικευμένη ιατρική υποστήριξη του άνδρα που αιτιάται τα ζητήματα αυτά.

Το Ιατρείο Υπογονιμότητας και Στυτικής Δυσλειτουργίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, στοχεύοντας στη σωστή και έγκαιρη διάγνωση, στην ακριβή και επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία και με τη χρήση υψηλής επεμβατικής τεχνολογίας, προσφέρει στο σύγχρονο άνδρα, τη δυνατότητα να είναι σεξουαλικά υγιής αλλά και αναπαραγωγικά ικανός.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Ιατρείο Ανδρικής Υπογονιμότητας, βασισμένο σε διεθνή πρότυπα λειτουργίας, προσφέρει μία μοναδική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διάγνωση και θεραπεία του προβλήματος αυτού, αλλά και μία άρτια συντονισμένη συνεργασία με όσες επιστημονικές ομάδες απαιτείται να εμπλακούν προκειμένου να ευοδωθεί η προσπάθεια του ζεύγους (Γυναικολόγοι, γενετιστές, εμβρυολόγοι κ.λπ.).

Το Ιατρείο Στυτικής Δυσλειτουργίας, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου διαγνωστική προσέγγιση αλλά και εξατομικευμένη θεραπεία, στηρίζει, με συνέπεια, το δικαίωμα του άνδρα στη σεξουαλική υγεία.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το Ιατρείο Υπογονιμότητας και Στυτικής Δυσλειτουργίας δίνει έμφαση στη σωστή και έγκαιρη διάγνωση και την ακριβή και επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία με τη χρήση υψηλής επεμβατικής τεχνολογίας.

Βρίσκεται στην αιχμή των ιατρικών εξελίξεων, υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές και φαρμακευτικές θεραπείες.

Ευνοεί την άρτια συντονισμένη συνεργασία με όσες επιστημονικές ομάδες απαιτείται να εμπλακούν προκειμένου να ευοδωθεί η προσπάθεια ενός ζεύγους για τεκνοποίηση (Γυναικολόγοι, γενετιστές, εμβρυολόγοι κ.λπ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Covid-19
Προπληρωμή Test