Διεθνές Παιδοενδοκρινολογικό Σεμινάριο του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών (6-8 Μαρτίου 2017)

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών σας ενημερώνει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση για το Παιδοενδοκρινολογικό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο, που διοργανώνει σε συνεργασία με το διεθνές Ιδρυμα IPOKRaTES, 6-8 Μαρτίου 2017. Κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι: "Novel diagnostic and treatment options for rare pediatric endocrine diseases", με προσκεκλημένους ομιλητές-διδάσκοντες τους καθηγητές: Timothy Barrett (Birmingham), Stuart Brink (Boston), Evangelia Charmandari (Athens), Trevor Cole (Birmingham), Christina Kanaka-Gantenbein (Athens), Agnes Linghart (Paris), Richard Ross (Sheffield), William E.Russell (Nashville), Georg Simbruner (Vienna), Jan Maarten Wit (Leiden) και προέδρους τον υπογράφοντα και τον Wolfgang Hogler (Birmingham).

Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών η ανάθεση της διοργάνωσης του Σεμιναρίου από το μη κερδοσκοπικό Ιδρυμα ΙPOKRaTES (International Postgraduate Organization for Knowledge Transfer, Research and Teaching Excellent Students), που για δεύτερη φορά μας εμπιστεύεται, στα πλαίσια των πολλαπλών εκδηλώσεών του, την από κοινού διοργάνωση του υψηλού επιστημονικού επιπέδου σεμιναρίου, με αυστηρά περιορισμένο μάλιστα τον αριθμό των συμμετεχόντων, στους 60.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στο Κεφαλάρι, Κεφαλαρίου 1 & Φιλαδελφέως. Επισυνάπτεται το επιστημονικό πρόγραμμα.

Θα είναι μεγάλη χαρά να σας έχουμε και πάλι κοντά μας στην τόσο σημαντική επιστημονική εκδήλωση του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Χρήστος Σπ.Μπαρτσόκας
Ομότ.Καθηγητής Παιδιατρικής
Σύμβουλος Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών
E-mail: cbartsocas@nurs.uoa.gr

Δείτε εδώ τις ομιλίες της 1ης ημέρας του Σεμιναρίου (Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017)

Δείτε εδώ τις ομιλίες της 2ης ημέρας του Σεμιναρίου (Τρίτη 7 Μαρτίου 2017)

Δείτε εδώ τις ομιλίες της 3ης ημέρας του Σεμιναρίου (Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017)​