Ιατρικό Περιστερίου

Το Ιατρικό Περιστερίου, που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Περιστερίου (Πλατεία Αγίου Αντωνίου) ξεκίνησε να λειτουργεί από 12/11/2007, δημιουργώντας νέα δεδομένα για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Το Ιατρικό Περιστερίου είναι μία υπερσύγχρονη γενική Κλινική στεγασμένη σε υψηλών προδιαγραφών κτίριο, έχει δυναμικότητα 60 κλίνες και διαθέτει (4) χειρουργικές αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες, πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (6) κλινών και επίσης διαθέτει ασθενοφόρα για άμεση μεταφορά ασθενών από και προς την Κλινική.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία είναι στελεχωμένα με ειδικευμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και καλύπτουν άμεσα και με ασφάλεια όλα τα προγραμματισμένα περιστατικά. Παράλληλα λόγω της 24ωρης εφημερίας μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε επείγον περιστατικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας (περίπου 4.000 ασθενείς αντιμετωπίζονται στα ΕΙ σε μηνιαία βάση).

Μέχρι στιγμή συνεργάζονται με την Κλινική περισσότεροι από 600 επιφανείς ιατροί, από τους οποίους οι περισσότεροι δραστηριοποιούνται στον Δήμο Περιστερίου. Παράλληλα το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η Κλινική έχει συνάψει συμβάσεις σχεδόν με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Ελλάδος, κλπ) και με πολλές ασφαλιστικές Εταιρείες (ΑLICO, GROUPAMA, AXA, EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ERGO, Generali, EFG-Eurolife, BUPA, Prime, Allianz, Van Breda, Συναιτεριστική γενικών ασφαλειών, Ατλαντική Ενωση, Εθνική Ασφαλιστική, NN, Mednet κλπ.) και για νοσηλεία και για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων.