Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Body: 

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Ν. Α. Ευρώπη.

Ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο 50.000 τ.μ. μοναδικής εργονομίας και αισθητικής. Στις εγκαταστάσεις του λειτουργούν αυτόνομα ένα Γενικό Νοσοκομείο καθώς και ένα Ογκολογικό και ένα Παιδιατρικό Κέντρο, μοναδικά στον ιδιωτικό τομέα στη Β. Ελλάδα. Έχει στο δυναμικό του 383 νοσηλευτικές κλίνες, 754 εργαζόμενους και περισσότερους από 1.000 διακεκριμένους συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία δωματίων (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, lux και σουίτες) και περιλαμβάνει 23 πλήρως εξοπλισμένα Δωμάτια Επεμβάσεων και μία Μονάδα Εντατικής Θεραπεία 48 κλινών.

Με υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, μοναδικό στις περισσότερες περιπτώσεις και διαρκή ετοιμότητα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και τα πιο βαρέα και επείγοντα περιστατικά, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών υγείας. Μαζί με τις υποδομές του Γενικού Νοσοκομείου, λειτουργούν μία Παιδιατρική Κλινική, μία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική και το Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης – IVF. Ακόμη, στους χώρους του Νοσοκομείου λειτουργεί το Κέντρο Αποκατάστασης. Οι συνεργάτες του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης αποτελούν κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που έχουν επιλεχθεί βάσει της επιστημονικής τους κατάρτισης και του επαγγελματισμού τους. Πολλοί από αυτούς έχουν εκπαιδευτεί στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και συχνά συμμετέχουν σε διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Σημεία τομής της κλινικής, ανάμεσα στα άλλα, είναι η Ρομποτική Χειρουργική, η Καρδιοχειρουργική, η Επεμβατική Καρδιολογία, η Ογκολογία, η Νευροχειρουργική, η Επεμβατική Νευροακτινολογία, η Γενική Χειρουργική, η Ορθοπεδική, η Μικροχειρουργική, η Πλαστική Χειρουργική και η Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή – IVF.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης προσφέρει αξιόπιστες, ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, σε ό,τι αφορά την πρόληψη, την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία. Επιβεβαίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι η πιστοποίηση που έλαβε για το σύνολο των υπηρεσιών του, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005, από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα, TUV HELLAS. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση ΤΕΜΟS για την «Ποιότητα στη Διεθνή Φροντίδα Ασθενών» και για «Αριστεία στον Ιατρικό Τουρισμό». Τέλος, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης βρέθηκε στη λίστα «Best Hospitals Worldwide 2014 & 2015» και «Preferred Partner Hospital 2016 & 2017» του Diplomatic Council (DC).

Ορισμένα από τα τμήματα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών αποτελούν Κέντρα Αναφοράς, Αριστείας ή Εξειδικευμένα Κέντρα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ενδεικτικά το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης αποτελεί επίσημο Κέντρο Εξετάσεων και Εκπαίδευσης MRCOG του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (RCOG), έχει πιστοποιηθεί ως συνεργαζόμενο κέντρο Αθλητιατρικής από τη Διεθνή Ομοσπονδία της Αθλητιατρικής (FIMS) και σύμφωνα με τη Joimax GMB (Γερμανία) θεωρείται Κέντρο Αναφοράς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για την εκπαίδευση ιατρών στη μέθοδο διατρηματικής ενδοσκοπικής δισκεκτομής για τη θεραπεία της κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου.

Τέλος, το νοσοκομείο αναπτύσσει εξωστρεφή δράση και στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, με ειδικό πλήρως οργανωμένο Τμήμα διεθνών ασθενών.

Κλινική: 
Banner top: 
Covid-19
Προπληρωμή Test