Συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική για το σύνολο των νοσηλευτικών του μονάδων

Συμφωνία συνεργασίας με την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας, την Εθνική Ασφαλιστική, υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της Εθνικής Ασφαλιστικής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών έχοντας απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία. Συγκεκριμένα, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να εξοφλήσει για λογαριασμό του ασφαλισμένου τα έξοδα νοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των ιατρών, σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει. Η συμφωνία καλύπτει νοσηλεία στις κλινικές: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, η λειτουργία ιατρικής υποστήριξης της Εταιρίας στα 6 νοσηλευτήρια του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών θα διευκολύνει τις διαδικασίες νοσηλείας, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος αναφερόμενος στη συμφωνία δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η συνεργασία μας με την Εθνική Ασφαλιστική στοχεύει στο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε, καθώς και οι υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες για τη λειτουργία τους νοσοκομειακές μας μονάδες είναι πλέον στην υπηρεσία και των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής».

O Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γιάννης Κατσουρίδης δήλωσε: «H συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές μονάδες υγείας της χώρας μας, καταδεικνύει την προσπάθεια της Εθνικής Ασφαλιστικής, μέσα στην ιδιαίτερη συγκυρία που διέρχεται ο τόπος, να παράσχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, σε όλους τους ασφαλισμένους της. Σε μία περίοδο που το κόστος αποτελεί το κυρίαρχο μέγεθος για όλες τις επιχειρήσεις, η μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρία του κλάδου ενισχύει τις παροχές προς τους πελάτες της, υπογραμμίζοντας πως τομείς όπως ο συγκεκριμένος θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους τους παρόχους με υψηλό αίσθημα ευθύνης».