ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Ζωή & Υγεία

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με την EUROBANK και την EFG EUROLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δημιούργησαν το πρόγραμμα ΖΩΗ & ΥΓΕΙΑ μέσω του οποίου οι ασφαλισμένοι καλύπτονται ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πρόκειται για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα δωρεάν πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας και προνομιακής κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης. Το πρόγραμμα αφορά όλους τους πελάτες της Eurobank που τηρούν έναν οποιοδήποτε λογαριασμό καταθέσεων στην τράπεζα, ανεξαρτήτως ποσού, και οι οποίοι αποκτούν το δικαίωμα κάλυψης ιατρικών και διαγνωστικών παροχών είτε εντελώς δωρεάν είτε με έκπτωση η οποία φτάνει και το 40%.

Συγκεκριμένα, με ετήσιο κόστος μόλις € 100, ο πελάτης της Τράπεζας που αποκτά το πρόγραμμα ΖΩΗ & ΥΓΕΙΑ, έχει πρόσβαση σε παροχές υγείας όπως:

• Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς (παθολόγους, καρδιολόγους, χειρουργούς, ορθοπεδικούς, παιδίατρους.)
• Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις, έως € 200 ετησίως, με εκπτώσεις έως 40% για περαιτέρω εξετάσεις.
• Δωρεάν check up.
• Σημαντική έκπτωση 10% στα νοσήλια.
• Δυνατότητα επικοινωνίας, για οποιοδήποτε θέμα υγείας, 24 ώρες το 24ωρο, με ειδικό ιατρικό τηλεφωνικό κέντρο και με Ιατρό Υπηρεσίας.

Health Plus

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με την EUROBANK CARDS δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν, το HEALTH PLUS, το οποίο παρέχει στους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με προνομιακούς όρους. Το HEALTH PLUS προσφέρει τα ακόλουθα:

• Απεριόριστη πρόσβαση για ιατρικές επισκέψεις στις βασικές ειδικότητες (Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού και Χειρουργού, των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με αντίτιμο €20 ανά επίσκεψη.
• Γραμμή Υγείας: Δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών και πληροφοριών από το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
• Διαγνωστικές Εξετάσεις: Ειδικές εκπτώσεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Αθηνών Αμαρουσίου 40%, Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου 30%, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Περιστερίου 20%, Ιατρικό Δάφνης 10%).
• Διευκόλυνση Νοσηλείας: Δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων νοσηλείας με άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Όλες οι προαναφερόμενες παροχές ισχύουν στην περίπτωση που η πληρωμή των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών γίνεται με χρέωση των πιστωτικών καρτών της Eurobank.

Kids Health Plus

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με την EUROBANK CARDS δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό προϊόν, το KIDS HEALTH PLUS, το οποίο παρέχει στα παιδιά, ηλικίας από 6 μηνών έως και 14 ετών, των κατόχων πιστωτικών καρτών Eurobank, άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με προνομιακούς όρους. Το KIDS HEALTH PLUS προσφέρει τα ακόλουθα:

• 24ωρη Εφημερία: Απεριόριστη πρόσβαση για ιατρικές επισκέψεις σε Παιδίατρο και Παιδοχειρουργό στα εξωτερικά ιατρεία του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι και σε Παιδίατρο στα εξωτερικά ιατρεία του Παιδιατρικού Κέντρου του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με αντίτιμο € 20 ανά επίσκεψη.
• Γραμμή Υγείας: Δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών και πληροφοριών από το Συντονιστικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
• Διαγνωστικές Εξετάσεις: Ειδικές εκπτώσεις στα εξωτερικά ιατρεία του Παιδιατρικού Κέντρο Αμαρουσίου (40%) και του Παιδιατρικού Κέντρου Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (20%).
• Διευκόλυνση Νοσηλείας: Δυνατότητα αποπληρωμής των εξόδων νοσηλείας με άτοκες μηνιαίες δόσεις.
• Προσφορά 3 παιδικών check-up σε προνομιακές τιμές, ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Όλες οι προαναφερόμενες παροχές ισχύουν στην περίπτωση που η πληρωμή των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών γίνεται με χρέωση των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Eurobank.