ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προσφέρει το Κέντρο Μαστού του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με αφορμή το Μήνα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, η προσφορά προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει τις παρακάτω εξετάσεις:

  • Κλινική εκτίμηση & Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.
  • Κλινική εκτίμηση & Υπέρηχο στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.
  • Κλινική εκτίμηση, Μαστογραφία & Υπέρηχο στην προνομιακή τιμή των 70 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και τις 31 Οκτωβρίου, από τις 09.00 έως τις 15.00, στα τηλέφωνα 2310 400463 και 464:

 Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές.

Το εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας.  Πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών από την πρόληψη, μέχρι τη θεραπεία και αποκατάσταση. Προσφέρει σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού, εφαρμόζοντας την «one stop clinic» διαδικασία, για ταχύτερη διάγνωση και αποφυγή της  ταλαιπωρίας από επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και την άμεση έναρξη της θεραπείας.