Χειρουργική Παχέος Εντέρου και Ορθού

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Κέντρο Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού στο Ιατρικό Περιστερίου αντιμετωπίζει με τον πλέον σύγχρονο κι αποτελεσματικό τρόπο όλες τις παθήσεις του εντέρου – ορθού, όπως ο καρκίνος, η εκκολπωματική νόσος, τα περιεδρικά συρίγγια, οι αιμορροΐδες, οι ραγάδες και πολλές άλλες.

Στελεχώνεται από έμπειρους χειρουργούς εξειδικευμένους στις πλέον σύγχρονες χειρουργικές κι επεμβατικές πράξεις, ενώ υποστηρίζεται από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο Ιατρικό Περιστερίου διενεργούνται οι πιο εξειδικευμένες χειρουργικές πράξεις με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους για την αντιμετώπιση των παθήσεων παχέος εντέρου-ορθού, χάρη στο μοναδικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου και την απόλυτη εξειδίκευση των ιατρών του.

Οι πρωτοποριακές μέθοδοι που εφαρμόζονται και τα εγχειρητικά αποτελέσματα, επιταχύνουν την ανάρρωση και εκμηδενίζουν την πιθανότητα επιπλοκών.

Οι υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες που διαθέτει έχουν αυτόνομο εξοπλισμό που επιτρέπει τη διαρκή, απρόσκοπτη και παράλληλη λειτουργία τους. Λειτουργούν με πολύ υψηλά πρότυπα αντισηψίας και ειδικούς θαλάμους προετοιμασίας και ανάνηψης.

Ειδικότερα, στο τμήμα Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού διενεργούνται:

  • Η καθοδηγούμενη με υπέρηχο απολίνωση των αιμορροϊδικών αρτηριών, η οποία είναι μία μοντέρνα, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για την ανώδυνη αντιμετώπιση στις αιμορροΐδες.
  • Η θεραπεία αιμορροϊδών με τη χρήση του νέου, ασυρμάτου μηχανήματος υπερήχων Trilogy. Η νέα γενιά Trilogy συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου με τους υπερήχους με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας και ουσιαστικά αποτελεί την τρίτη και πιο εξελιγμένη γενιά των υπερήχων.
  • Η ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος (EPSIT), η οποία αποτελεί νέα πρωτοποριακή μέθοδο και εφαρμόζει πρώτος στην Ελλάδα ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
  • H μέθοδος της ενδοσκοπικής θεραπείας (VAAFT), περιεδρικών συριγγίων, την οποία επίσης εφαρμόζει πρώτος στην Ελλάδα ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Η μέθοδος χρησιμοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια στα μεγαλύτερα κέντρα του εξωτερικού με απόλυτη επιτυχία.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το Τμήμα Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού στο Ιατρικό Περιστερίου διαθέτει ιατρούς με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση και του πλέον σύνθετου προβλήματος.

Ο εξοπλισμός του τμήματος Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού είναι σύγχρονος και πλήρης για κάθε είδους πάθηση του παχέος εντέρου και του ορθού.

Ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί χωρίς ταλαιπωρία, στο σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων που απαιτούνται για τη διάγνωση και θεραπεία του προβλήματός του.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Χειρουργικής Εντέρου – Ορθού εκπαιδεύεται και μετεκπαιδεύεται στις πλέον σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές για τις παθήσεις παχέος εντέρου - ορθού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ