ΙΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

Ίδρυση Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου

Το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου το οποίο λειτουργεί ως πρότυπο κέντρο ιατρικής περίθαλψης, ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων των νοτίων προαστίων μέσω της παροχής νοσοκομειακής περίθαλψης υψηλού επιπέδου.

Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση υψηλών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε, το 2002, στην προσθήκη νέας πτέρυγας και τη δημιουργία νέων διαγνωστικών τμημάτων που υποστηρίζονται από υπερσύγχρονα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας και στελεχώνονται από άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό. Στο πλαίσιο δε, της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών που παρέχει, το Ιατρικό Π. Φαλήρου πιστοποίησε, το 2005, τη Μονάδα του Εντατικής Θεραπείας κατά ISO9001:2000.

Εγκαταστάσεις και Στελέχωση Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου

Σήμερα, σε περισσότερα από 4.500 τ.μ., το Ιατρικό Π. Φαλήρου, καλύπτει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο τις ανάγκες για « πρόληψη – διάγνωση – θεραπεία » των κατοίκων των νοτίων Προαστίων, θέτοντας στη διάθεσή τους έμπειρους, κορυφαίους στον τομέα τους ιατρούς, εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, τελευταίας γενιάς ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ιατρικές Υπηρεσίες Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου

Η κλινική παρέχει το σύνολο των ιατρικών υπηρεσιών. Ειδικότερα, διαθέτει άρτια αναπτυγμένα τμήματα στον Παθολογικό, Χειρουργικό και Εργαστηριακό Τομέα. Επίσης, λειτουργεί πλήρως οργανωμένο Τμήμα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων όλων των ειδικοτήτων καθώς και Τμήμα Επειγόντων περιστατικών σε 24ωρη βάση. Για την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και κινητές μονάδες άμεσης επέμβασης.

Το Ιατρικό Π. Φαλήρου διαθέτει 84 νοσηλευτικές κλίνες και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 8 κλινών. Διαθέτοντας λειτουργικές κτιριακές εγκαταστάσεις, ιατρικό εξοπλισμό αιχμής και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου αποτελεί μία σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που διακρίνεται για την υψηλότατη ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρέχει, την αξιοπιστία της και την υποδειγματική εξυπηρέτηση των ασθενών που την επισκέπτονται.

Επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.