Ρινοπλαστική

Η μύτη είναι ένα από τα πιο εμφανή και χαρακτηριστικά σημεία του προσώπου. Υπάρχουν μύτες που χαρακτηρίζονται μεγάλες και άκομψεςστραβές, μύτες γαμψές, μύτες που βρίσκονται σε δυσαρμονία με τα άλλα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, έρχεται η ρινοπλαστική να δώσει λύση, δηλαδή να βελτιώσει, να αλλάξει το σχήμα και τη μορφή της μύτης.

Η ρινοπλαστική, εκτός από τη θεραπεία αισθητικών ή λειτουργικών ζητημάτων της μύτης, μπορεί να αντιμετωπίσει και προβλήματα που αφορούν το ρινικό διάφραγμα και συνδέονται άμεσα με αναπνευστικές δυσλειτουργίες του ασθενή.

Εφαρμογές

Η επέμβαση της ρινοπλαστικής πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Διαρκεί μία έως δύο ώρες, στη διάρκεια των οποίων ο πλαστικός χειρουργός διορθώνει τα οστέινα ανατομικά στοιχεία που δημιουργούν τα προβλήματα δυσμορφίας στη μύτη.

Ο ασθενής παραμένει στην κλινική για ένα τουλάχιστον βράδυ, ενώ τοποθετείται στη ράχη της μύτης νάρθηκας, ο οποίος παραμένει για 10-14μέρες. Τα μετεγχειρητικά οιδήματα υποχωρούν σταδιακά, ο πόνος αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα και το προσδοκώμενο σχήμα της μύτης αποκαθίσταται σταδιακά.

Covid-19
Προπληρωμή Test