Η διαμονή στη ΓΑΙΑ

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα δωμάτια της ΓΑΙΑ διακρίνονται σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες. Όλα τα δωμάτια, ανεξαρτήτως κατηγορίας, χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον.Οι πρωτόγνωρα ευρύχωροι και ευχάριστοι χώροι των δωματίων είναι μεταξύ των σημείων υπεροχής που διαφοροποιούν, κατά πολύ, τη ΓΑΙΑ από τα αντίστοιχα μαιευτήρια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δική τους τουαλέτα.

Τα δωμάτια νοσηλείας είναι όλα σύγχρονα εξοπλισμένα, ευρύχωρα, φωτεινά και διακοσμημένα με υψηλή αισθητική, ώστε η γυναίκα να νοιώθει τη θαλπωρή και τη χαλάρωση που έχει ανάγκη κατά τη διαμονή της.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει σύστημα ενδοσυνεννόησης, ειδικός φωτισμός, ατομική τηλεόραση (για κάθε νοσηλευόμενο, ανεξαρτήτως κατηγορίας θέσεως), κλιματισμός και τηλέφωνο.

Οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα στους χώρους του Μαιευτηρίου. Για το σκοπό αυτό ειδικό συνεργείο επισκέπτεται τακτικότατα το δωμάτιό σας.

Αν έχετε επιλέξει δωμάτιο μονόκλινο ή σουίτα ή λουξ σας παρέχεται η δυνατότητα να κρατάτε το μωρό σας στο δωμάτιο όλο το 24ωρο, ενώ το ωράριο επισκέψεων και η παραμονή συνοδού είναι ελεύθερα.

 

 

Ώρες γευμάτων

Πρωινό: 7:30 π.μ., Δεκατιανό: 10 π.μ., Γεύμα: 12 μ.μ., Δείπνο: 6:00 μ.μ.

Σε όλες τις θέσεις δίνεται η δυνατότητα επιλογής του ημερήσιου μενού διατροφής.
Για οτιδήποτε χρειαστείτε το νοσηλευτικό προσωπικό είναι διαρκώς στο πλευρό σας. Η Προϊσταμένη του ορόφου θα είναι πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να βοηθήσει να ξεπεραστεί οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας προβληματίσει σε σχέση με την παραμονή σας στο Μαιευτήριο.
Έμπειροι ψυχολόγοι είναι, επίσης, στη διάθεσή σας στην περίπτωση που θελήσετε να τους συμβουλευτείτε.


ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ

Η γυναίκα που νοσηλεύεται, είτε έπειτα από χειρουργική επέμβαση, είτε μετά από τοκετό, έχει ανάγκη την ηρεμία και την χαλάρωση. Οι επισκέπτες καλούνται να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για προστασία και προφύλαξη της μητέρας και του μωρού λαμβάνοντας τα εξής μέτρα:

Προσπαθήστε να περιορίσετε τις επισκέψεις τους και ακολουθείστε πιστά το ωράριο του επισκεπτηρίου (10:30 – 13:00 & 18:00 – 20:30), το οποίο είναι προσαρμοσμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνει τον απρόσκοπτο θηλασμό, την ανάπαυση της μητέρας και την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων στο νεογνό κατά την παραμονή του στο δωμάτιό της μητέρας.

Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το θάλαμο. Αποφεύγετε την ταυτόχρονη παραμονή στο δωμάτιο άνω των δύο επισκεπτών ανά νοσηλευόμενο.

Το Επισκεπτήριο θα πρέπει να περιορίζεται στους άμεσους συγγενείς, η παραμονή των οποίων θα πρέπει να είναι σύντομη.

Η είσοδος στο θάλαμο κατά τη διάρκεια του θηλασμού απαγορεύεται. Η είσοδος και η παραμονή παιδιών, κάτω των 12 ετών, δεν επιτρέπεται στους χώρους του Μαιευτηρίου.

• Στους Νοσηλευτικούς Ορόφους, οι ώρες επισκέψεων είναι: 10:30 – 13:00 & 18:00 – 20:30.

• Στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, οι ώρες επισκέψεων, μόνο για τους γονείς, είναι: 12:30 -13:00 & 19:00 – 19:30. Οι μητέρες των νεογνών της απλής μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών μπορούν να τα επισκέπτονται και να συμμετέχουν στο τάισμά τους.

• Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, οι ώρες επισκέψεων είναι: 13:00 – 13:30 & 18:00 – 18:30, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.

Διανυκτέρευση Συνοδών / Αποκλειστική Νοσοκόμα

Η διανυκτέρευση οποιουδήποτε επισκέπτη απαγορεύεται.

Στις περιπτώσεις Χειρουργείου η διανυκτέρευση γυναίκας – συνοδού, μόνο για μία ημέρα, επιτρέπεται αποκλειστικά με την έγκριση του θεράποντα ιατρού.

Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας μπορείτε να το ζητήσετε από την Προϊσταμένη του Ορόφου. Η αμοιβή καθορίζεται από το νόμο.

Covid-19
Προπληρωμή Test