ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική είναι το μοναδικό μαιευτήριο στην Ελλάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο της ασφάλειας ενός μεγάλου, υπερσύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για να εμπιστευτεί μία γυναίκα τον εαυτό της ή τον ερχομό του παιδιού της.

Στις νέες της πλέον, από το 2012, σύγχρονες εγκαταστάσεις το επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό δυναμικό εξακολουθεί να υπηρετεί ένα στόχο: το συνδυασμό εξελιγμένης επιστήμης και σύγχρονης τεχνολογίας με την ευαισθησία, προκειμένου να προσφέρει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε οικογένεια αυτό που δικαιούται να έχει: πρότυπη ιατρική φροντίδα με ανθρώπινο πρόσωπο.

Φιλοδοξία μας είναι η υπερσύγχρονη ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Μαιευτική – Γυναικολογία στη χώρα μας και σύντομα να επεκταθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική - Γυναικολογική έχει λάβει πιστοποίηση ποιότητας των υπηρεσιών της και διαθέτει 24ωρη ετοιμότητα σε ιατρικό προσωπικό 21 ειδικοτήτων.

Η ΓΑΙΑ, δυναμικότητας 51 κλινών είναι εξοπλισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Βιοϊατρική Τεχνολογία, με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών 30 θερμοκοιτίδων, 9 χειρουργικές αίθουσες και 13 σύγχρονες κλίνες / αίθουσες ωδινών.

Covid-19
Προπληρωμή Test