Η ΓΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ»

Η ΓΑΙΑ Μαιευτική-Γυναικολογική, έχει έως σήμερα υποδεχτεί περισσότερα από 5.000 περιστατικά, ενώ συνολικά πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν εμπιστευθεί τις σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας που προσφέρει. Ανταποδίδοντας αυτή την εμπιστοσύνη, η ΓΑΙΑ στηρίζει τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» σε μια διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού.

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 21:00, εθελοντές του «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» θα βρίσκονται στο μετρό του Συντάγματος και θα ενημερώνουν το κοινό, ενώ ταυτόχρονα θα διατίθενται χριστουγεννιάτικες μπάλες με την αγορά των οποίων θα μπορούν όλοι να συνεισφέρουν στο σκοπό του Οργανισμού.

Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, 25 Νοεμβρίου, ο Μ.Κ.Ο. «W.I.N. Hellas» θα συμμετάσχει και αυτός στην εκδήλωση στηρίζοντας το έργο του «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ». Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα μέλη του «W.I.N. Hellas» για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης κάθε μορφής κακοποίησης των γυναικών (σωματικής, ψυχολογικής, λεκτικής, κ.ά.). 

Το ΑγκαλιάΖΩ – Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό να υπηρετήσει σφαιρικά το «κεφάλαιο» καρκίνος. Η ενημέρωση του κοινού για πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση, η ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους, η αποκατάσταση αποθεραπευμένων ασθενών και η συνηγορία και διεκδίκηση των δικαιωμάτων ογκολογικών ασθενών είναι βασικά προγράμματά του.

Στα 34 χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του, πάντα δωρεάν, σε χιλιάδες ανθρώπους και έχει συμβάλλει με πολλαπλούς τρόπους ουσιαστικά και τεκμηριωμένα στην ενημέρωση και την αλλαγή στάσης του κοινού για τον καρκίνο. (http://www.agaliazo.gr – agaliazo@otenet.gr)