Παροχή προνομίων στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχώρησε σε συνεργασία με την AEGEAN για την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου προνομίων στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus.

Τα προνόμια ισχύουν για όλους τους κατόχους καρτών Miles+Bonus (Blue, Silver και  Gold) καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγο και παιδιά) και περιλαμβάνουν προνομιακή πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, αναβάθμιση θέσης και δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας ασθενοφόρων (EMS) του Ομίλου, σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής. Επισκεφτείτε τις παρακάτω κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και επωφεληθείτε από ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και της Θεσσαλονίκης:

Προνόμια και εκπτώσεις για όλα τα μέλη:

  1.  Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των κλινικών του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης*), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ.
  2. Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στις κλινικές του Ομίλου (Δευτέρα - Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού).
  3. Έκπτωση 30% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών του Ομίλου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
  4. Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στις κλινικές του Ομίλου για τις περιοχές εντός Αττικής.
  5. Έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας σε όλες τις κλινικές του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, πακέτων νοσηλείας υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτεστε 100% από ασφαλιστική εταιρεία. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.
  6. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (Basic-Premium-Παιδιατρικό).

* Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Παιδοχειρουργός καθημερινά μέχρι τις 19:00.

Eιδικά για τα Silver μέλη παρέχεται δωρεάν αναβάθμιση έως δίκλινο δωμάτιο και για τα Gold μέλη έως μονόκλινο σε περίπτωση νοσηλείαςστις Κλινικές του Ομίλου, βάσει διαθεσιμότητας.

Σημειώσεις:
Όλες οι παροχές ισχύουν με την επίδειξη της Κάρτας Miles+Bonus κάρτας και της Αστυνομικής Ταυτότητας του μέλους.
Οι παραπάνω παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών του κατόχου της Miles+Bonus κάρτας (σύζυγο, παιδιά).
Οι παραπάνω παροχές ισχύουν επίσης και για το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι και το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.