ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ίδρυση Παιδιατρικού Αθηνών

Ξεκίνησε το 1984 στο Μαρούσι και είναι η πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας για τα παιδιά.

Εξοπλισμός και Εγκαταστάσεις Παιδιατρικού Αθηνών

Διαθέτει 41 κλίνες, οι οποίες υποστηρίζονται από άριστα εξοπλισμένα χειρουργεία και από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 4 κλινών. Ο εργαστηριακός του εξοπλισμός είναι πλήρης και τελευταίας γενιάς, κατάλληλος για τις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Στελέχωση Παιδιατρικού Αθηνών

Το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό του έχει επιλεγεί με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια από καθηγητές πανεπιστημίων, πρώην διευθυντές μεγάλων κρατικών κλινικών, παιδιάτρους και παιδοχειρουργούς όλων των ειδικοτήτων, για να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε παιδιατρικό περιστατικόόλο το 24ωρο.

Η επιλογή του νοσηλευτικού προσωπικού, δεν έχει γίνει μόνο με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια, αλλά και με σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο, ώστε να παρέχει φροντίδα στο παιδί και την οικογένειά του, με αγάπη και αφοσίωση.

Με εξωτερικά ιατρεία, εξειδικευμένα τμήματα μικροβιολογικού, βιοχημικού, αιματολογικού, ανοσολογικού, παθολογοανατομικού, κυτταρολογικού, ραδιοϊσοτοπικού και ακτινολογικού εργαστηρίου, καλύπτει όλο το φάσμα παιδιατρικών και παιδοχειρουργικών ειδικοτήτων.

Η ποιοτική δομή του Παιδιατρικού Αθηνών εξασφαλίζει σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία στα παιδιά, με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.