ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

« Η δημιουργία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, πριν από σχεδόν 30 χρόνια, ήταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. Η περαιτέρω ανάπτυξή του, τα χρόνια που ακολούθησαν, αποτέλεσε έργο ζωής.

Το εγχείρημα ήταν τολμηρό και μεγαλεπήβολο. Στόχευε στην ανατροπή του ως τότε διαμορφωμένου σκηνικού στο χώρο της υγείας και επεδίωκε την εκ βάθρων αλλαγή και αναβάθμισή του. Η μετουσίωση του επιχειρηματικού στόχου: «Κανένας Έλληνας πια στο εξωτερικό για νοσηλεία».

Ο σεβασμός στην ανθρώπινη προσωπικότητα, η απολαβή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας, εξελιγμένων μεθόδων και πρακτικών, αναφαίρετο δικαίωμα για τους πολίτες στον υπόλοιπο κόσμο, θα αποτελούσαν για τον Έλληνα πολίτη απαίτηση που μπορούσε πλέον να ικανοποιηθεί.

Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός του Ομίλου συμπεριέλαβε, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία 8 υπερσύγχρονων νοσηλευτικών μονάδων και τη διαχείριση 40 διαγνωστικών κέντρων, που προσφέρουν υγειονομικές υπηρεσίες σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ σημαντικές είναι και οι επενδύσεις μας σε τελευταίας τεχνολογίας βιοϊατρικό εξοπλισμό, στοχεύοντας στην αξιόπιστη διάγνωση και στην αποτελεσματική θεραπεία. Παράλληλα, επεκταθήκαμε με επιτυχία στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις και για την παρουσία μας εκεί.

Σήμερα, στοχεύουμε στη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης με διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας σε νέους τομείς, καθώς και με γεωγραφική επέκταση σε δυναμικότερες αγορές, ανταλλάσσοντας και συμπληρώνοντας την τεχνογνωσία μας.

Με τη συνεργασία κορυφαίων επιστημόνων, με επενδύσεις σε υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με την υποστήριξη του Asklepios Kliniken GmbH, του μεγαλύτερου Ομίλου Υγείας στην Ευρώπη, με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι άνθρωποι που μας επιλέγουν, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ένα νέο επιτυχημένο κεφάλαιο στο χώρο της Υγείας. »

Δρ. Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.